Profiel

Oda Heijsteeg

Competenza is gevestigd te Utrecht en in januari 2005 opgericht door Oda Heijsteeg. ‘Ik was ruim zeven jaar werkzaam als marketing/communicatiemanager en -adviseur in o.a. de ICT en het hoger onderwijs. Na een burnout op jonge leeftijd volgde ik een medische basisopleiding, de opleiding mesologie, de opleiding tot stressconsultant en de opleiding loopbaancoaching, evenals o.a. de trainingen Chronische Stress Reversal (CSR) en Transformational Presence Coaching and Leadership.

Nu werk ik met een wijde en heldere blik voor organisaties en mensen die vragen hebben op het gebied van stress en verandering of kampen met stressgerelateerde klachten (zoals burnout). Nog steeds fascineert stress me nog mateloos. Wat doet stress met mensen en organisaties? Hoe ga je gezond om met stress? En hoe kom je van óverleven naar léven?!’

Samenwerking

Competenza beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals in o.a. human resource management, geneeskunde, geestelijke zorg en juridische zaken. Indien nodig of wenselijk werkt Competenza in trajecten met hen samen of verwijst door.

Opdrachtgevers

Klik hier voor een overzicht van opdrachtgevers.