parallax background
W erk is een belangrijk onderdeel van het leven. Het geeft structuur, mogelijkheden om je te ontplooien en doelen. En het zorgt er voor dat je in verbinding bent met anderen en de samenleving. Toch roept werk ook vaak vragen op. Welk werk past bij mij? Wat zijn mijn drijfveren, mijn kwaliteiten en mogelijkheden en hoe benut ik ze in werk? Hoe richt ik mijn werk in zodat het past bij hoe ik wil leven? Hoe ervaar ik meer energie of voldoening in mijn werk? Hoe kan ik me verder ontwikkelen of ontplooien? Wat is de volgende stap in mijn loopbaan? Hoe richt ik mijn werk in zodat ik het gezond en met plezier kan blijven doen? Als ik ander werk wil, hoe krijg ik dat dan voor elkaar? Durf ik de stap naar iets anders wel te zetten? Hoe ga ik om met belemmeringen?

De verantwoordelijk voor gezondheid en geluk in werk ligt bij jou.

Het is aan jou om in je werkleven de route te kiezen die bij je past. En bij te sturen waar nodig. Dat stelt je soms voor vragen en uitdagingen. De hulp van een loopbaancoach kun je daar bij gebruiken.

Loopbaancoaching helpt je (opnieuw) in contact te komen met jouw inspiratie, kwaliteiten, drijfveren, waarden, talenten en mogelijkheden. Je maakt de vertaalslag naar werk dat bij je past, zinvol is en bereikbaar. En een plan om dit te realiseren.

Weet je wat het leuke is? Er blijkt vaak meer mogelijk dan je nu denkt!

Aan het begin van de coaching stellen we vast op welke vraag of vragen je een antwoord wilt vinden en wat je doelen zijn. Op basis daarvan gaan we samen op weg. In een gestructureerd traject op maat dat je helpt bij het vinden van antwoorden op je loopbaanvragen en bij het bereiken van jouw doelen. Je kunt rekenen op goede vragen en professionele, behulpzame ondersteuning. Open, onderzoekend, met diepgang, humor en bovenal resultaatgericht.