parallax background

coaching bij stress

 
W eet je dat stress eigenlijk helemaal niet slecht is? De stressreactie van je lichaam zorgt er namelijk voor dat je snel en adequaat kunt reageren. Het maakt dat je kunt presteren. En met een beetje stress, haal je vaak nét iets meer uit jezelf.

Stress is goed, zolang het niet slecht is

Maar stress kan je ook gaan opbreken. Dat gebeurt wanneer de stressreactie alsmaar 'aan' staat. Je krijgt geen tijd om bij te komen en de stress wordt chronisch. Dat kan tot gezondheidsklachten. Stressklachten maken je duidelijk dat je teveel van jezelf vergt. Je functioneren verandert en het plezier verdwijnt. Je raakt vermoeid en verliest het vermogen om alles rustig te overzien en creatieve oplossingen te vinden.

Hoe keer je het tij bij ongezonde stress?

Erkennen dat het niet goed gaat en hulp vragen is heel belangrijk. Het zijn de eerste stappen om het tij te keren. Coaching bij stress kan erger voorkomen en geeft je de handvatten om gezond verder te kunnen. Door stresscoaching leer je hoe stress bij jou werkt. En hoe het tegen je werkt. Je leert werken met tools voor stressmanagement. Zodat je gezond met stress kunt omgaan en vitaal verder kunt. Een boeiende, persoonlijke ontdekkingsreis waar je in de rest van jouw leven veel aan hebt!
 

Kennismaken?

Bel of mail voor een afspraak.
Kennismaken is kosteloos en vrijblijvend.
En kan persoonlijk of online.
Het geeft je de mogelijkheid om te ervaren of je met jouw situatie en vragen op het juiste adres bent.